Skip to content

Helen Olsen

Helen Olsen ( f. 1970) kommer fra Lima i Gjesdal kommune.
Til daglig jobber hun som HR-konsulent innenfor olje- og energibransjen, men strikking er hennes hobby og lidenskap. Hun har tidligere utgitt strikkeboken ”To gode venner” (2018).

Boken:
Strikk en kjole for hver måned gjennom et helt år! Inspirert av norsk natur og årets kalendermåneder har forfatter og designer Helen Olsen laget en kjolekolleksjon som du kommer til å bli glad i. Her er det kjoleoppskrifter for både nybegynnere og de som har strikket masse før. Noen har tilhørende design til barn, og du får også oppskrifter på tilbehør som sjal og skjerf. Kjolene er designet for god passform, og oppskriftene er skrevet på en enkel og lettfattelig måte.

Ta vare på strikkegleden og skjem deg selv bort med strikketid hver dag!

Bestill boken:
Forlagshuset Commentum: www.forlagshusetcommentum.no

Helen Olsen

Helen Olsen ( f. 1970) kommer fra Lima i Gjesdal kommune. Til daglig jobber hun som HR-konsulent innenfor olje- og energibransjen, men strikking er hennes hobby og lidenskap. Dette er hennes debut som forfatter.

Boken
Fra enkle, klassiske topper til mer kompliserte, tradisjonsrike kofter og gensere − her er noe både for nybegynnere og viderekomne. Boken er en samling av lokalinspirerte strikkedesign og elegante, tidløse kjolemodeller, alle inspirert av norsk natur og historie. Plaggene er designet for god passform til alle fasonger, og lokalprodusert kvalitetsgarn sikrer at plaggene holder seg godt i bruk.

Alt er håndstrikket, med kjærlighet i hver maske.

Bestill boken:
Forlagshuset Commentum: To gode venner en rett og en vrang

Mediaomtale:
Lanserer sin egen sykkelkofte
Ny Sandnes-kofte kommer til sentrum
Har designet en egen Norestraen-kofte
Har tilhengere over hele landet
Oppfyller drømmen og gir ut bok
Strikking gir meg god helseeffekt
Bokstaver.no – To gode venner – en rett og en vrang
IGjesdal.no – Boksignering 22. desember

Back To Top